Background Image

Contract Terms

Käyttäjäsopimus

1. Yleistä

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Tracker Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Tracker-verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Tracker Oy, Kauppiaantie 30, 90460 OULUNSALO, Suomi.

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Ostoehdot

1. Tilaajan ikä

Tilaajan oltava vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaan tilauksia emme voi ottaa vastaan.

2. Arvonlisävero

Tuotteiden ja toimituskulujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

3. Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön eli sen pitää olla myyntikelpoisessa kunnossa. Jos tuotteen sinetti on avattu, tuotteen koodi on rekisteröity, jne. ei tuotetta voi palauttaa. Paketin voit jättää asiallisesti pakattuna asiakaspalautuksena postiin ilman postimaksua. Palautuksen yhteyteen tulee liittää omat yhteystiedot, todistus ostosta, sekä pankkiyhteystiedot rahan palautusta varten.

Palautusosoite on:

Tracker Oy
Asiakaspalautus
Kauppiaantie 30
90460 OULUNSALO
Suomi

Takuu

Tuotesivulla tai toimitettaessa tuote sen laatikossa mainitaan tuotteen mahdollinen takuuaika. Tilauksen mukana tai erikseen sähköpostilla toimitettava ostovahvistus on takuutodistus. Säilytä se koko takuuaika.

Noudata laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat. Tarkemmat takuuehdot toimitetaan tuotteen mukana mahdollisesti tulevassa takuutodistuksessa.

Täytä huoltolomake Huollon sivulla www.tracker.fi/huolto .