Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker testaa: Oukitel 10000 MAX

Trackerilla testataan säännöllisesti eri puhelinmallien soveltuvuutta Tracker-sovelluksen kanssa metsästyskäyttöön. Tällä kertaa testissä on ollut Oukitel 10000 MAX.

Tähänastisista Oukitel 10000-sarjan puhelimista selvästi paras. Puhelimessa on totuttuun tapaan iso akku (10000mAh), joka kestää useita jahtipäiviä.  Puhelin on hiukan kasvattanut kokoa edellisistä. Siihen on myös tullut oikea vesitiiviys luokituksella IP-68. Hyvät suojaukset kuulokeliittimelle ja latausliittimelle. Latausliitin on USB-C -tyyppinen, joka on huomattavasti kestävämpi kuin aikaisemmat USB-liittimet.  Runko on todella jämäkänoloinen, eikä natise. Puhelimesta löytyy myös kompassi.

Isoja lastentauteja tässä mallissa ei ole tullut vastaan.

GPS toimii keskivertoa paremmin ja löytää ensimmäisen paikan nopeasti, joka sitten tarkentuu muutaman minuutin kuluttua.

Mobiiliverkko toimii huonoissakin kentissä. Tämä on selkeä parannus aikaisempiin malleihin verrattuna.

Sormenjälkitunnistin toimii luotettavasti ja siihen voi liittää eri sormille erilaisia toimintoja: esim. etusormeen käynnistymään suoraan Tracker for Android -sovelluksen.

Kamera on laadultaan riittävä.

Muistia on riittävästi ja muistikortilla saa lisää tilaa kuville. Tässä puhelimessa ei ole tullut muistiongelmia.

LED-valo on tehokas, sillä näkee hyvin pimeässä metsässä.

Puhelimen takakuoren alareunassa on kaulahihnalle lenkki, joka voi olla kiva ominaisuus tuomaritehtävässä.

Puhelimet jäävät Tracker -tuotekehityksen ja henkilökunnan aktiiviseen käyttöön, jolloin voimme etukäteen varmistaa Tracker-sovelluksen toimivuuden näissä malleissa.

Lisää testejä:

Oukitel K10000 Pro

Huawei Honor 9

Huawei Honor 8

Huawei P10

Blackview BV7000

Oukitel K6000 plus